• NOGEENZONDENAW.jpg
  J.V. Textile Agency
  Mw Jules Vasterman is sinds 1983 tussenpersoon in bijzondere modestoffen. Zij vertegenwoordigt Engelse leveranciers in Nederland en België. De leveranciers brengen een ruime collectie in geweven, gebreide, jersey en bedrukte stoffen en nog veel meer met een aansluitend effen programma. Wij leveren uitsluitend aan de detailhandel en confectie. Bent u geïnteresseerd in onze collecties, neem dan vrijblijvend contact op, dan maak ik graag een persoonlijke afspraak. U kunt mij bereiken per mail info@jvta.nl of via mobiel 06 55 345 340 of via de pagina 'contact' op deze website. Géén rechtstreekse verkoop aan de particulier. Indien u als particulier interesse heeft in onze stoffen, verwijs ik u naar de pagina ‘Waar te koop’
 • geen
  Modebladen KnipMode + Knippie
  Onze collecties staan ook met regelmaat in deze modebladen. Op de FOTOPAGINA KNIPMODE treft u foto’s aan met informatie van onze stoffen die in de KnipMode en Knippie staan of gaan staan.

 • geen
  Presentatie collecties
  Onze collecties kan ik u presenteren bij een individueel contact, want de kwaliteiten voelen en de dessins persoonlijk beoordelen daar kan geen mooie website tegenop.