• NOGEENZONDENAW.jpg
  J.V. Textile Agency
  Ik ben Mw Jules Vasterman. Sinds 1983 vertegenwoordig ik, als tussenpersoon, leveranciers in bijzondere modestoffen. Sinds enkele jaren vertegenwoordig ik uitsluitend Engelse leveranciers in Nederland en België. Deze leveranciers brengen een ruime collectie in geweven, gebreide, jersey en bedrukte stoffen met een aansluitend programma in unie. Wij leveren uitsluitend aan de detailhandel en confectie. Bent u geïnteresseerd in onze collecties, neem dan vrijblijvend contact op, dan maak ik graag een persoonlijke afspraak. Dit kan per email info@jvta.nl of mobiel 06 55 345 340 Zie ook de pagina 'contact' op deze website. Wij leveren niet aan de particulier. Indien u als particulier interesse heeft in onze stoffen, verwijs ik u naar de pagina ‘Waar te koop’
 • geen
  Zelfmaak Modeblad KnipMode
  Onze collecties staan ook met regelmaat in dit modeblad. Op de FOTOPAGINA KNIPMODE treft u foto’s aan met informatie van onze stoffen die in de KnipMode staan of gaan staan.

 • geen
  Presentatie collecties
  Onze collecties kan ik u presenteren bij een individueel contact, want de kwaliteiten voelen en de dessins persoonlijk beoordelen daar kan geen mooie website tegenop.